SZJAdmin 2012.11.11. 18:37

Novák Előd (Jobbik)- Tel-Avivból mondják meg mi lehet a magyar mozikban

Interjú Novák Előd (Jobbik) országgyűlési képviselővel a Corvin Mozi előtt. A multiplex mozik nagy része (90 %-a) már izraeli érdekeltségű és Tel-Avivból mondják meg, hogy mit is nézzünk és mit is lehet bemutatni ott.

A két multi fúziója és a Cinema City International  felülkerekedése nyakunkra hozta a kb. 500 Eruo-s vászonhasználati díjat és Végveszélybe sodródott ezáltal a művész (art), kis-mozis hálózat és a magyar, igényes filmgyártás.

 

A Jobbik alelnöke interjút adott a Karcagjobbik  televízió számára, melyben kifejtette véleményét a magyarországi multiplex mozi hálózat Izraeli tulajdonba kerüléséről, a nemzeti filmgyártás jelenlegi helyzetéről, és arról a Peresz-i elszólásról amely az országunk felvásárlását helyezi kilátásba, de úgy tűnik nem csak az országunk a célpont a kultúránkra is csapást  kívánnak mérni! A Jobbik a nemzeti öntudat erősítésének egyik eszközét látja a mozi hálózatokban vetítésre kerülő magyar történelemből merítő filmekben. Az interjú helyszíne is egy üzenet!

Címkék:magyar mozi Novák Előd Jobbik Novák Zsidó multiplex Cinema City zsidó Jobbik mozi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbjovokarcag.blog.hu/api/trackback/id/tr644902225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása