SZJAdmin 2012.11.12. 16:40

EURÓPÁBAN A HELYÜNK, DE NEM AZ EURÓPAI UNIÓBAN- interjú Vona Gáborral

EURÓPÁBAN A HELYÜNK, DE NEM AZ EURÓPAI UNIÓBAN

Rendkívül érdekes és izgalmas kérdésekről; a magyar társadalom jelentős részét érzékenyen érintő gondokról és azok megoldási lehetőségéről beszélget Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a Karcagjobbik televízió kamerája előtt. A televízió internetes műsorában a párt helyzetén, személyi ügyein, valamint a jobb és baloldal-, illetve nemzeti érzelmű és más identitású oldal filozófiai értelmezésén túl szó esik olyan égető kérdésekről mint a magyar gazdaság talpra állításának feltételeiről, lehetőségeiről, a magyar államadósság rendezésének mikéntjéről, és megkérdőjeleződik az Iránnal illetve más keleti országokkal kapcsolatos passzivitásunk oka, miután az Irán elleni szankciók az EU-t, s így Magyarországot sem kötelezik arra. A kötetlen beszélgetés során szó esik az EU-tagságunkról, a tagságunk fenntartásának várható következményeiről és az ezzel kapcsolatos  jobbikos álláspontról, miszerint: „Európában a helyünk,de úgy mint szuverén nemzetállamnak"

https://karcagjobbik.tv

Címkék:Vona Gábor interjú Vona Gábor Vona Gábor EU EU Jobbik Uniós álláspont Jobbik karcag hírek jobbik hírek Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbjovokarcag.blog.hu/api/trackback/id/tr744903642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása