SZJAdmin 2013.03.02. 13:32

Gyöngyösi Márton Karcagon

karcagi plakat_kuldkicsi.jpg

Mint már ismert azóta, hogy tavaly november 26-án az országgyűlésben elhangzott Gyöngyösi Márton beszéde, és ismertté vált a Jobbik álláspontja a kettős állampolgárságú politikusokkal, illetve az ezzel összefüggő potenciális nemzetbiztonsági kockázatokkal kapcsolatosan, a Jobbik soha nem látott bel- és külföldi támadásoknak lett kitéve. (Jobbik Közlemény nyomán)

A Jobbik kampányának részeként a párt országos elnöksége felkérte Gyöngyösi Mártont, hogy januártól tavaszig, március végéig bezárólag induljon országjárásra, jusson el mind a húsz megyébe, elsősorban megyeszékhelyekre, és tartson előadást a Jobbikot és személyét ért támadásokról, a Jobbik külpolitikájáról, külön összpontosítva a Jobbik erős és igaz Izrael-kritikájára. Ennek az országjárásnak részeként érkezikGyöngyösi Márton 2013. március 8-án (Pénteken) 19.00 kezdettel Karcagra.

Az előadás-sorozat karcagi helyszíne: Diáktanya, Kisföldek között (Szentannai utca)

A rendezvény ingyenes, arra a szervező, a Jobbik karcagi Szervezete, minden érdeklődőt szeretettel vár.

Címkék:Gyöngyösi Márton Karcag Karcag Jobbik Gyöngyösi Karcag Lakossági fórum Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbjovokarcag.blog.hu/api/trackback/id/tr515113091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása