SZJAdmin 2013.03.09. 18:58

Gyöngyösi Márton: A Wiesenthal Központ fogalmazza meg a követeléseket a Kormány felé!

2013.03.08-án Karcagon volt Gyöngyösi Márton Jobbikos képviselő országjárásának egyik állomásaként. Gyöngyösi Márton beszélt a 2012. november végi beszédének utóéletéről, a az izraeli-magyar kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatáról  és a Simon Wiesenthal Központ látogatásáról, amelyet  követeléseik megfogalmazása érdekében tettek. Gyöngyösi Márton álláspontja szerint nem az jelent  kockázatot, hogy a Jobbik nyit Irán felé, hanem hogy egy civil szervezet (Simon Wiesenthal Központ) fogalmaz meg egy ország kormánya felé követeléseket.

Címkék:Gyöngyösi Márton Karcagon Karcag Gyöngyösi Márton Jobbik Gyöngyösi Jobbik lakosság fórum Karcag Gyöngyösi Márton Wiesenthal Jobbik Wiesenthal központ Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbjovokarcag.blog.hu/api/trackback/id/tr325125033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása