SZJAdmin 2013.06.23. 09:41

Felfegyverkezett csőcselék akarta megzavarni a békés demonstrációt Karcagon

Felfegyverkezett csőcselék akarta megzavarni a békés demonstrációt Karcagon

A közbiztonságért demonstrált Karcagon a helyi Jobbik kezdeményezése alapján a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem, a Magyar Nemzeti Gárda és még fél tucat szervezet.

A menetben közel 250-en vonultak és több százan - sok helyen tapssal- köszöntötték őket házaik előtt állva.
Mindeközben, a Rendőrség tájékoztatása szerint, a békés demonstrációt a város két szélén a békétlen "felzárkózó" elemek kaszákkal, és egyéb eszközökkel felfegyverkezve akarták megzavarni. Ez is jól mutatja, hogy mennyire nincs rend Karcag városában, és hogy még az eddiginél is nagyobb odafigyeléssel kell kezelni a város rendjét és nyugalmát.  A helyi Jobbik és a vonuló szervezetek- ha város vezetése még hagyja is magát- nem fogják hagyni a Karcagot elsüllyedni, a hőbörgő "nem hiába született" csőcselék tengerében.

A demonstráción mindvégig részt vett és felszólalt Murányi Levente országgyűlési képviselő (Jobbik) , Ináncsi József Magyar Nemzeti Gárda főkapitánya , László Attila Szebb Jővőért Magyar Önvédelem elnöke,  és Dr. Lukács László György helyi önkormányzati képviselő (Jobbik).

forrás:karcagjobbik.tv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szebbjovokarcag.blog.hu/api/trackback/id/tr75374141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása